Gårdagens födelsedagsmiddag med Annika (födelsedagsbarnet) och Carola var jättekul. Vi hade bokat bord till klockan 8 på Smollensky's på the Strand, men före det hann vi med några happy hour drinkar på samma ställe.
Mums, drink med gingerbeer.
Vi hamstrade ett par flaskor vin under Happy Hourn som vi tog med oss till middagen. Proseccon drack vi upp före:-)
Min förrätt blev carpaccio på nötkött och med ost. Carola hade hittat ett rabattkupong på nätet som gjorde att vi fick 50 % på hela menyn så vi kunde beställa vad vi ville ha istället för vad vi hade råd med:-)
Vi valde naturligtvis alla den dyraste rätten på menyn till huvudrätt; sirloin-stek. Den var den godaste steken jag haft på mycket länge, saftig och stekt till perfektion. Vi satt och oh:ade och ah:ade av välbehag.
Till efterrätt valde jag chokladmousse men fick så mycket att jag bara orkade hälften. Den var otroligt god dock.
Mina härliga dinner dater:-)
Vi hamstrade ett par flaskor vin under Happy Hourn som vi tog med oss till middagen. Proseccon drack vi upp före:-)
Min förrätt blev carpaccio på nötkött och med ost. Carola hade hittat ett rabattkupong på nätet som gjorde att vi fick 50 % på hela menyn så vi kunde beställa vad vi ville ha istället för vad vi hade råd med:-)
Vi valde naturligtvis alla den dyraste rätten på menyn till huvudrätt; sirloin-stek. Den var den godaste steken jag haft på mycket länge, saftig och stekt till perfektion. Vi satt och oh:ade och ah:ade av välbehag.
Till efterrätt valde jag chokladmousse men fick så mycket att jag bara orkade hälften. Den var otroligt god dock.
Mina härliga dinner dater:-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar