23 januari 2012

Dagens lunch, nästa veckas lunch

Idag blev det en enkel men färgrann lunch, stekt savoykål med grädde och finsk grillkorv. Enkelt men mycket gott. Stod mig dessutom bra på den lunchen fram till sju på kvällen.
Nästa tisdag blir det ännu mer savoy men inte kål. Då ska jag och Steve ha "lunchmöte" på anrika hotellet Savoy på Strand och Gordon Ramsays restaurang Savoy Grill. Normalt skulle vi väl inte ha råd, eller snarare inte ha lust att betala så mycket för mat, men när vi nu hittade ett specialerbjudande för tre rätter så tog vi chansen. Jag måste säga att jag är mer nyfiken på hotellet än maten.

Få se om de sätter oss bredvid köket, långt från alla andra, eftersom vi använder ett specialerbjudande. Det har hänt några gånger (och andra som utnyttjat specialerbjudanden), antagligen för att vi inte ska beblanda oss med de som betalar fullt pris:-)
Lobbyn

2 kommentarer:

  1. Oj wow Savoy Grill! Dit har jag velat ga lange :) Jag har en kompis som gett deras cocktail bar 10 poang ocksa. Traffade igar en kompis pa middag och anvande ett TT erbjudande som jag varmt kan varmt rekommendera. The Forge - 3 ratter, halv flaska vin per person och kaffe for £20.12 + service charge. Maten och vinet var bada valdigt bra.

    SvaraRadera
  2. Tacka gud för toptable säger jag bara:-D Jag och Steve kommer säkert att känna oss som två katter bland hermeliner men det bjuder vi på, nyfikenheten tar överhanden:-) Oj, jag måste ta en titt på Forge, låter ju jättebra. Tack för tipset!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...