25 januari 2012

Dag 8 - vi är nära nu:-)

Idag var byggkillen här vid 11-tiden och hann sätta svart (vi fick välja mellan grå och svart, decisions, decisions:-) fogmassa mellan golvkaklen, satt upp lampa, luftvärmare, strömbrytare, målat fönsterramen och monterat om inställningsknapparna på duschen (hans kollega hade satt dem med markeringarna på sidan, inte rätt upp, killen var inte glad:-)). Tyvärr tvingades han montera ned duschkabinen också:-(.

Steve ringde till badrumsaffären där vi köpte den i morse och sa att dörren går åt fel håll. Först försökte de föreslå att Steve skulle ringa till tillverkaren men då sa han att de har inget med det här att göra utan det var beställningen som var fel. De bad att få ringa tillbaka 2-3 minuter sedan. 30(!) minuter senare ringde de igen och tog på sig misstaget. De hade säkert haft brainstorming i affären för hur de skulle kunna skylla ifrån sig, men inte kommit fram till någon lösning. De hade till och med en ritning av den rätta duschkabinen med våra underskrifter på men ändå blev det fel. Imorgon ska de hämta den felaktiga kabinen men eftersom de måste beställa ny från tillverkaren så får vi inte den nya förrän nästa fredag! Jävla inkompetenta idioter säger jag bara. Nu kan vi duscha men måste göra det väldigt försiktigt eftersom vi inte har något skydd runtomkring. Tur jag kan duscha på gymet.
Det blir bara mer och mer färdigt.
Luftvärmare, slår uppvärmda handdukshållare med hästlängder när det gäller uppvärmning.
Taklampor. Först tänkte vi göra spotlights i taket men den här lösningen är enklare och precis lika bra.

Imorgon ska byggkillen tvätta väggarna som ännu är vita av damm samt slutföra lite annat smått och gott och sedan är det bara att vänta på att den nya duschkabinen anländer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...