Innan vi gick till vårt bord drack vi en god drink i deras bar, jag valde en med vodka, ginger beer, färsk ingefära, lime och gurka. Gillar verkligen ingefära.
Trapporna ned till restaurangen. Vi fick ett bord i ett hörn (vi var ju trots allt toptable-ätare:-) men det passade oss perfekt för det kan bli ganska hög ljudnivå om man sitter mitt i smeten.
Gott chilenskt rödvin.
Vi valde båda pressad skinka som förrätt. Inte dumt alls.
Min förrätt, kyckling på bädd av rödkål. I menyn stod det också "blandning av rotgrönsaker" vilket inte är något jag ska äta mycket av (kolhydratstinna), men när tallriken kom fanns där bara fyra små klyftor så det kunde jag klara av:-). Jag beställde gröna bönor till. Tyckte inte alls om dem när jag var yngre men nu älskar jag dem, specellt med smält smör över.
Efterrätten var lika vacker som god. Vaniljsåsmousse på rabarber med pepparkaksglass och krossade pepparkakor. Åh vad det var gott!. Steve tog Cappuccino-mousse med små donitsar. Moussen serverades i en Cappuccino-kopp och såg precis ut som Cappuccino med skum ovanpå moussen. Smakade exakt som Cappuccino också.
Är ni i London rekommenderar jag verkligen ett besök här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar